Oudenaardsesteenweg 532

8581 Avelgem (Kerkhove)

info@bdkdesign.be

0495/69.17.38

België

Bordenbeugel SB250 - Ø700mm

De bordenbeugel is ontworpen om op een efficiënte en veilige manier tijdelijke verkeersmaatregelen te signaleren. Doordat het nieuwe bord met behulp van de beugel aan de bestaande opstelling wordt gehangen, voldoet deze aan de wettelijke eisen betreffende de plaatsing. (onderkant van het bord 210cm boven het maaiveld binnen de bebouwde kom en 150cm boven het maaiveld buiten de bebouwde kom). Uiteraard kan ook snel een ander bord boven een tijdelijke opstelling gehangen worden waardoor het tijdrovende assembleren tot een minimum van tijd herleid wordt.
De tijdwinst is enorm: geen gesleur met zware voeten en omslachtige opstellingen, er hoeft niets geschroefd te worden, de oude signalisatie dient niet geblindeerd te worden, minder ruimte in het signalisatiehok, ...
OPGELET: De bordenbeugel is enkel inzetbaar bij standaardbestek 250-borden en  de borden dienen beveiligd te worden tegen roteren en opwaaien.

Mijn product wordt exclusief verdeeld in Vlaanderen door VVSnv
prev next
productfiche bordenbeugel SB250.pdf
prev next

Vlaggenmastbeugels

BDK6076 vlaggenmastbeugel gebruiksaanwijzing.pdf
De vlaggenmastbeugel is ontworpen om op een veilige en efficiënte manier een vlaggenmast te plaatsen voor kort- en langdurige evenementen, wielerwedstrijden enz. Hierbij wordt volop gebruik gemaakt van de verkeersbordpalen die talrijk aanwezig zijn binnen en buiten de centrums.
De aluminium beugel zorgt voor een stevige tijdelijke verbinding tussen een vlaggenmast en een verkeersbordpaal, en maakt het mogelijk dat één persoon vlot vlaggenmasten plaatst.
De standaarduitvoering "BDK6076" is ontworpen voor vlaggenmasten Ø60mm en verkeersbordpalen Ø76mm.
De maatvoering van de beugel kan worden aangepast in functie van de paaldiameters.
Het aanspannen gebeurt gereedschapsloos dankzij de handige moer.
Als oplossing tegen vlaggendiefstallen is er de mogelijkheid om de beugel te voorzien van een antidiefstalmoer.
De beugels kunnen gebruikt worden bij verkeersbordopstellingen volgens standaardbestek 250 en standaardbestek 2000.

prev next